Mobiel zeven

Voor zeefwerk van grond, zand of klei op locatie beschikken wij over een Powerscreen Warrior vlakzeef. Deze vlakzeef is uitermate geschikt voor het afzeven van fijnere fracties en het afzeven van asbestprojecten. De mobiele zeef is voorzien van leesbordessen aan de transportbanden, zodat het ook mogelijk is om aan de transportbanden producten uit te lezen die niet bij de eindproducten behoren zoals bijvoorbeeld asbest, hout en plastic. De Powerscreen is voorzien van een dubbeldeks zeefbox met een lengte van 3500mm, is 1500mm breed en kan met verschillende maaswijdten worden uitgerust.

20140226 006

Puinafval dat vrijkomt bij sloopwerken is de basis voor een civieltechnisch mooi en milieuhygiënisch schoon product: nl. menggranulaat. Dit materiaal is in Nederland inmiddels de standaard geworden voor vrijwel alle fundaties in de wegen- en utiliteitsbouw. Het proces om van puin een mooi product te maken is middels certificering (BRL2506) geborgd en het menggranulaat wordt voorzien van een KOMO-keur certificaat.

Onze mobiele breker-installatie wordt landelijk ingezet op onze eigen projecten, maar ook op locaties van derden. Op basis van te maken afspraken kunnen wij ook uw puin breken en indien gewenst zelfs in eigendom overnemen. Het team is volledig op elkaar ingespeeld en kan in het breekproces aanpassingen doen in het afzeven waardoor verschillende gradaties eindproduct ontstaan.

03140135-uitvoering-20140911 (9)  03140135-uitvoering-20140911 (8)  Afbeelding 335 Afbeelding 334  Recycling

Indien de breker-installatie niet op een locatie is ingezet, wordt hij bijgezet in het breekproces op onze opslaglocatie in Enschede.

Mobiel zeven

Voor vragen over breken van uw puinafval kunt u contact opnemen met info@heinheun.nl