Bij “koppensnellen” moet u denken aan het verwijderen van de bovenste top van alle soorten fundatie- of heipalen zodat het betonijzer (ofwel de wapening) vrij komt, en hierop verder gebouwd kan worden.

Op het gebied van “koppensnellen” (of palenkraken) heeft Hein Heun meerdere technieken in huis. Of het nu gaat om het hydraulisch- of handmatig “snellen” van ronde en vierkante paalkoppen of om het “snellen” van boor- en heipalen: wij hebben alle kennis en vaardigheden in huis. Met onze eigen kranen en continu nieuw uitgerust equipment kunnen wij elke paal, op nauwkeurige maat afhakken, zonder dat de wapening van de heipaal beschadigd.

VH-koppensnellen Eemshaven (8) VH-koppensnellen Eemshaven (4) VH-koppensnellen Eemshaven (5) VH-koppensnellen Eemshaven (3) VH-koppensnellen Eemshaven (1)

Bent u geïnteresseerd in onze werkwijze bij het palenkraken of koppensnellen en hoe wij werkzaamheden ook compleet inclusief het opruimen van vrijkomend afval voor u kunnen uitvoeren, neem dan contact met ons op.