Op het gebied van asbestsaneringen heeft Hein Heun Asbestsaneringen haar sporen ruimschoots verdiend. Door de jaren heen heeft het bedrijf zich gespecialiseerd in alle mogelijke soorten van asbestsaneringen en is hiervoor gecertificeerd conform de SC 530, NEN-EN-ISO 9001;2008 en  VCA**.

Hein Heun Asbestsanering coördineert het volledige saneringstraject. Aan de hand van wettelijk verplichte asbestinventarisatierapporten wordt een werkplan opgesteld. Conform deze werkplannen weten onze gediplomeerde Deskundige Toezichthouders Asbest en Deskundige Asbest Verwijderaars feilloos het schadelijke asbest op een gecontroleerde manier te verwijderen zonder dat er hierbij schadelijke stoffen vrijkomen voor mens & milieu. Er wordt niet alleen efficiënt, maar ook milieuhygiënisch verantwoord, veilig en pragmatisch gewerkt. Wij weten als geen ander wat de beleving is van mensen als er mannen met “witte Pakken” in de omgeving rondlopen. Daarom verzorgen wij, in samenspraak met onze opdrachtgevers, voor voldoende informatie naar de buurt middels mailings, informatiebijeenkomsten of krantenartikelen zodat ongerustheid vaak vooraf weggenomen wordt.

 

IMG_1948 St. Eustatius 110 IMGP1196

 

 

Als vooraanstaand asbestsaneringsbedrijf, hebben wij ook het specialisme voor verwijdering van het zeer gevaarlijke spuitasbest in huis en verwijderen dit o.a. door middel van vriesstralen. Alle werkzaamheden zijn in overleg met de arbeidsinspectie en certificerende instelling zodat altijd alles volgens de wettelijke regels gebeurd.

Zelfs voor de overheid hebben wij een adviserende taak en voeren saneringen uit in het Caribisch gebied. Zo proberen wij hiermee, ook daar de regels en bewustwording van de gevaren van asbeststoffen naar een hoger niveau te brengen.