Bedrijven

TD&R

TD&R (onderdeel van de Hein Heun Groep) kenmerkt zich door het uitvoeren van nautische bergingswerkzaamheden zoals sloop- en recyclingproces van schepen, offshore constructies, brugdelen en zware sloopwerken op hoogte.


Meer informatie over de diensten van TD&R

Van Hal Nieuwleusen

Van Hal Nieuwleusen (onderdeel van de Hein Heun Groep) is al ruim 50 jaar actief op het gebied van sloopwerk, boor- en zaagwerk en asbest- en bodemsaneringen met als specialismen koppensnellen, boucharderen van beton, het rippen van asfalt en het slopen van kunstwerken.


Meer informatie over de diensten van Van Hal Nieuwleusen

Hein Heun Milieu

Hein Heun Milieu (onderdeel van de Hein Heun Groep) houdt zich voornamelijk bezig met afval verwerking afkomstig van industriële bedrijven, winkels, instellingen en particuliere huishoudens. Het afval wordt gescheiden in zogenoemde monostromen (partijen van één en hetzelfde materiaal) en een residustroom (restmaterialen) met als doel terug te leveren aan industrie voor hergebruik.


Meer informatie over de diensten van Hein Heun Milieu

Hein Heun Sloopwerken

Hein Heun Sloopwerken (onderdeel van de Hein Heun Groep). Als lid van de landelijke brancheorganisaties VERAS in combinatie met goed opgeleid personeel, een uitgebreid geoutilleerd machinepark en eigen middelen aan transport. heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een toonaangevend bedrijf in Nederland en daar buiten. Of het nu gaat om kleine of grootschalige projecten alles gebeurt op een duurzame en maatschappelijk verantwoorde wijze.


Meer informatie over de diensten van Hein Heun Sloopwerken

Hein Heun Asbestsaneringen

Hein Heun Asbestsaneringen (onderdeel van de Hein Heun Groep). Als vooraanstaand asbestsaneringsbedrijf zijn wij instaat om op een efficiënte en milieuhygiënisch verantwoorde manier veilig en pragmatisch asbest te verwijderen. Tevens zijn wij een specialist op het gebied van verwijderen van niet- hechtgebonden asbest toepassingen.


Meer informatie over de diensten van Hein Heun Asbestsaneringen

Recente projecten